× Fejl! Forkert E-mail eller Password.
© master|minds 2022

Administrationssystem

Administrationssystemet på master|cms er designet, så det er nemt at komme i gang med, det er enkelt at oprette menuer og sider, prioritere rækkefølgen de forskellige menuer, sider og poster skal vises i, uploade billeder og skrive indhold i markedets nyeste editor, hvor der både kan vælges et simpel og et avanceret interface, som det kendes fra Word. Man kan selv vælge, hvilke sider man vil fremhæve til forsiden og om et evt. billede skal vises.

Er man i tvivl om, hvordan et felt skal udfyldes, så er der en hjælpe funktion man kan pege musen på og hjælpen popper op. Desuden er der også vejledninger at følge, hvis man bliver i tvivl eller overlader opdateringen til en person, der ikke kender systemet i forvejen. Fleksibilitet er kodeordet for master|cms.

På administrationssiden kan man også se statistik over besøg og sidevisninger dag for dag, på månedsbasis, og man kan se, hvordan besøgene er fundet sted, om det er søgemaskiner eller brugere med browsere (FireFox, Chrome, Internet Explorer, Opera og div). Det giver også en ide om, hvor man skal sætte ind.

Der er mulighed for at se seneste fejl i systemet, hvis nogen, og en shout boks, som f.eks. kan bruges til at skrive beskeder til de øvrige, der har adgang til administrationssiden eller bruges som en todo liste.